Tuotteet
 
Alkaen 399€
Alkaen 999€
Alkaen 999€
ECU-optimointi henkilö- tai pakettiautolle
ECU-optimointi traktoreille
ECU-optimointi kuorma-autolle
Lisää tehoa jopa 15-50%, polttoaineensäästö 5-15%.

Tarjoan ECU-optimointia palveluna.


(Jos haluat enemmän tehoa tai et löydä ajoneuvosi, ota yhteyttä)

Edut
Jotkut uudet autot vaativat monikanavaista tehoboksia, jotta voidaan muuttaa useita parametreja. Tämä tarkoittaa, että autossa pitää yhdistää useita liittimiä, jotta saadaan hyvä tulos. Jottei tätä tarvitse tehdä, voidaan vaihtoehtoisesti suorittaa ECU-optimointi. Auton oletusohjelma vaihdetaan diagnostiikkapistokkeen kautta toiseen paremmin optimoituun ohjelmaan. Tämä muuttaa useita parametreja ja antaa hyvän tuloksen.
Huom!
Uuden auton takuu päättyy, kun ohjelma vaihdetaan. Merkkihuoltamo voi vaihtaa teho-ohjelman oletusohjelmaan, mikäli autoon tulee virheitä, jotta voidaan varmistua siitä, että ohjelma ei aiheuta virhettä autossa. Tämä johtaa siihen, että teho-ohjelma häviää ja auto muuttuu uudestaan vakioksi.
579€
Maptech ECU-optimoija henkilö- ja pakettiautolle sis. yhden ohjelman
649€
Maptech ECU-optimoija henkilö- ja pakettiautolle sis. kaksi ohjelmaa
Ostat oman ohjelmoijan ja ohjelmoit autosi itse ja voit vaihtaa edestakaisin ohjelmien välissä. On mahdollista ostaa ja tallentaa kaksi ohjelmaa samanaikaisesti, esim. Teho-ohjelma kesäksi ja Eco-ohjelma talveksi. Vakio-ohjelma tallentuu ohjelmoijaan ja on aina käytettävissä.
Voit Maptechilla myös lukea ja poistaa virhekoodeja.
Maptech autolista
359€
ECU-ohjelmointitiedosto Maptechille
Jos sinulla on jo Maptech, voit ottaa sen mukaan kun vaihdat autoa ja optimoida uusi auto. Tämä tilanne vaatii että vakiotiedosto palautetaan edelliseen autoon.