Tuotteet
 
Alkaen 399€
Alkaen 999€
Alkaen 999€
ECU-optimointi henkilö- tai pakettiautolle
ECU-optimointi traktoreille
ECU-optimointi kuorma-autolle
Lisää tehoa jopa 15-50%, polttoaineensäästö 5-15%.

Tarjoan ECU-optimointia palveluna.


(Jos haluat enemmän tehoa tai et löydä ajoneuvosi, ota yhteyttä)

Edut
Jotkut uudet autot vaativat monikanavaista tehoboksia, jotta voidaan muuttaa useita parametreja. Tämä tarkoittaa, että autossa pitää yhdistää useita liittimiä, jotta saadaan hyvä tulos. Jottei tätä tarvitse tehdä, voidaan vaihtoehtoisesti suorittaa ECU-optimointi. Auton oletusohjelma vaihdetaan diagnostiikkapistokkeen kautta toiseen paremmin optimoituun ohjelmaan. Tämä muuttaa useita parametreja ja antaa hyvän tuloksen.
Huom!
Uuden auton takuu päättyy, kun ohjelma vaihdetaan. Merkkihuoltamo voi vaihtaa teho-ohjelman oletusohjelmaan, mikäli autoon tulee virheitä, jotta voidaan varmistua siitä, että ohjelma ei aiheuta virhettä autossa. Tämä johtaa siihen, että teho-ohjelma häviää ja auto muuttuu uudestaan vakioksi.
579€
Maptech ECU-optimoija henkilö- ja pakettiautolle sis. yhden ohjelman
649€
Maptech ECU-optimoija henkilö- ja pakettiautolle sis. kaksi ohjelmaa
Ostat oman ohjelmoijan ja ohjelmoit autosi itse ja voit vaihtaa edestakaisin ohjelmien välissä. On mahdollista ostaa ja tallentaa kaksi ohjelmaa samanaikaisesti, esim. Teho-ohjelma kesäksi ja Eco-ohjelma talveksi. Vakio-ohjelma tallentuu ohjelmoijaan ja on aina käytettävissä.
Voit Maptechilla myös lukea ja poistaa virhekoodeja.
Maptech autolista
359€
ECU-ohjelmointitiedosto Maptechille
Jos sinulla on jo Maptech, voit ottaa sen mukaan kun vaihdat autoa ja optimoida uusi auto. Tämä tilanne vaatii että vakiotiedosto palautetaan edelliseen autoon.
 
alkaen 299€
CR Tehoboksi
Tehoboksi Common Rail dieselmoottorille
CR Tehoboksi muuttaa polttoaineen ohjausta, mutta ei korota ahtopainetta. Tämä johtaa varmaan ja säästävään dieseloptimointiin. Tämä on mahdollista mm. koska dieselmoottorit käyvät ilmaylijäämällä, jota CR Tehoboksimme käyttää hyödyksi, kun halutaan saavuttaa optimaalinen suoritus. Boksit ohjelmoidaan toiveiden mukaan, kun halutaan saavuttaa vielä parempia suorituksia. Sopii yhtä hyvin automaattivaihteistoille kuin manuaalivaihteistoillekin.
 
399€
PD Tehoboksi
Tehoboksi Pumpe-düse dieselmoottoreille
PD Tehoboksi muuttaa polttoaineen ohjausta, mutta ei korota ahtopainetta. Tämä johtaa varmaan ja säästävään dieseloptimointiin. Tämä on mahdollista mm. koska dieselmoottorit käyvät ilmaylijäämällä, jota PD Tehoboksimme käyttää hyödyksi, kun halutaan saavuttaa optimaalinen suoritus. Boksit voidaan toiveiden mukaan ohjelmoida vielä parempia saavutuksia varten.
+ säädettävä teho
+ voin uudelleen ohjelmoida boksin autonvaihdon yhteydessä sopimaan toiseen PD dieseliin, kaapelia voi tarpeen vaatiessa vaihtaa
 
Kysy hinta!
Ad-Blue pois käytöstä
 
Markkinoiden paras teknologia
399€
MULTICH-D Tehoboksi
Tehoboksi dieselmoottorille, jopa 30% lisää tehoa
Jotkut uudet autot vaativat monikanavaista tehoboksia, jota kytketään useiden liittimien avulla, jotta saavutetaan hyvä tulos.
 
499€
CRI Tehoboksi
Tehoboksi Common Rail -dieselmoottorille, jopa 30% lisää tehoa.
Jotkut Common Rail -moottorit toimivat paremmin kun Injector-tehoboksi on kytketty jokaiseen ruiskusuuttimeen. Tämä voi johtaa parempaan tehoon ja vääntöön kuin CR Tehoboksin kanssa. CRI Tehoboksi muuttaa polttoaineen ohjausta, mutta ei korota ahtopainetta. Tämä johtaa varmaan ja säästävään dieseloptimointiin. Tämä on mahdollista mm. koska dieselmoottorit käyvät ilmaylijäämällä, jota CR Tehoboksimme käyttää hyödyksi, kun halutaan saavuttaa optimaalinen suoritus.
 
529€
MULTICH-B Tehoboksi
Tehoboksi bensiinimoottoreille, jopa 30% lisää tehoa.
Tehoboksi, joka kytketään useiden liittimien avulla, jotta saavutetaan hyvä tulos.
 
499€
VP44- Tehoboksi
Digitaalinen Tehoboksi kaikille Bosch VP 44 -pumpuille. Lisää tehoa 20-25%.
Tehoboksi autoille, joilla on VP44 -pumppu.
 
Hinta sovitaan erikseen
Tehoboksin asennus