Produkter
 
Från 399€
Från 999€
Från 999€
ECU Optimering för person- och paketbil
ECU Optimering för traktorer
ECU Optimering för lastbil
Effektökning upp till 15-50%, bränslebesparing 5-15%

Jag erbjuder Dig som service att genomföra en ECU mappning.


(Om du vill ha mera effekt eller hittar inte ditt fordon i listan, ta kontakt för mera information)

Fördelar
Vissa nya bilar kräver en multikanal effektbox för att ändra flera parametrar. Det betyder att man måste koppla flera kontakter i bilen för att få ett bra resultat. För att inte behöva göra detta finns alternativet ECU optimering.
Bilens standardprogram byts ut via diagnostikuttaget mot ett mera optimalt program. Detta ändrar flera parametrar och ger ett bra resultat.
Obs!
Med programbyte försvinner nybilsgarantin. Vid eventuella fel på bilen kan en märkesverkstad ersätta effektprogrammet med ett standardprogram för att vara säker på att det inte är programmet som orsakar felet på bilen. Detta resulterar i att effektprogrammet försvinner och bilen är original igen.
579€
Maptech ECU Optimerare för person- och paketbil inkl. ett program
649€
Maptech ECU Optimerare för person- och paketbil inkl. två program
Du köper en egen programmerare och programmerar din bil själv och kan växla mellan programmen fram och tillbaka. Möjlighet att köpa och lagra 2st program samtidigt, t.ex. ett Effektprogram till sommaren och ett Eco-program till vintern. Originalprogrammet sparas alltid i programmeraren och finns tillgängligt.
Med Maptech kan du även läsa och radera felkoder.
Maptech billista
359€
Ecu programmerings fil till Maptech
För dig som redan har Maptech finns möjligheten att ta med maptech vid bilbyte och optimera nya bilen. Detta kräver att föregående bil har återfått sin original fil.